IVANOVIĆ I KOLAROV U ZVEZDI, HOĆE DA IGRAJU ZA DEKIJA STANKOVIĆA?! Crveno-beli će sa njima u timu biti moćniji nego…!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANOVIĆ I KOLAROV U ZVEZDI, HOĆE DA IGRAJU ZA DEKIJA STANKOVIĆA?! Crveno-beli će sa njima u timu biti moćniji nego…!

Bivši i aktalni kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov mogli bi da obuku crveno-beli dres i to sve zahvaljujući novom treneru Crvene Zvezde Dejanu Stankoviću sa kojim su u odličnim odnosima!

Ivanović će na leto napustiti Zenit iz Sankt Peterburga kako bi karijeru završio u Crvenoj zvezdi. Zenit će do juna pokušati da se reši velikog broja stranaca, a Ivanović je u grupi igrača kojima neće biti ponuđen novi ugovor, prenosi ruska agencija "RIA Novosti".

Zato bi 36. godišnji defanzivac mogao da završi karijeru u timu velikog prijatelja Dejana Stankovića, novog trenera Crvene zvezde, i bivšeg bliskog saigrača u reprezentaciji od koga je nasledio kapitensku traku.

Isto tako poznato je da bivši as Čelsija gaji dobar odnos i sa generalnim direktorom FK Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem, još iz vremena kada su zajedno bili u OFK Beogradu.

Ivanović je upravo nadmašio rekord Stankovića po broju utakmica za "Orlove" (105/103).

Velika želja novog trenera Zvezde je Aleksandar Kolarov. Prethodnog leta bilo je priče o dolasku iskusnog asa. Kako piše “Srpski telegraf” u izdanju za petak kapiten reprezentacije Srbije mogao bi narednog meseca, ili u junu kada mu ističe ugovor sa Romom, da pojača klub sa našeg najvećeg stadiona.

Kolarov je igrao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali nije dobio šansu u prvom timu. Put ga je preko Čukaričkog i OFK Beograda vodio u Italiju gde je igrao za Lacio, da bi 2010. godine stigao u Mančester siti. U redovima “građana” proveo je sedam sezona, a 2017. godine se vratio u večni grad, ali ne i bivši klub, nego u Romu.

Teleks.info/Mediji

Komentari