KO UMESTO SERGEJA?! ILIĆ, MAKSA, ĐURIČIĆ... PIKSI JASAN, KO GOD ZAIGRA, NAPAŠĆEMO! Orlovi se ne plaše Norvežana i Halanda!

    foto: FSS
    Podeli
  • KO UMESTO SERGEJA?! ILIĆ, MAKSA, ĐURIČIĆ... PIKSI JASAN, KO GOD ZAIGRA, NAPAŠĆEMO! Orlovi se ne plaše Norvežana i Halanda!

Reprezentacija Srbije se posle uspeha na stadionu “Rajko Mitić” vratila u svoju bazu u sportski centar u Staroj Pazovi. U nedelju sledi trening oporavka i odlazak u Oslo.

Ono što je hendikep za ekipu Dragana Stojkovića Piksija je što protiv Norveške u ekipi neće biti Sergeja Milinković – Savića i odsustvo jedne uzdanica “orlova” je hendikep. Ovu ulogu mogu da odrade tri igrača i konačnu odluku doneće selektor Stojković.

Nemanja Maksimović u subotu nije bio u protokolu, zbog lakše povrede, a treba da je u kombinaciji za Norvešku na poziciji zadnjeg veznog. U tom slučaju bi Saša Lukić bio pomeren malo napred i pomagao bi igraču Hetafea. Opcija je i mladi Ivan Ilić, koji igra standardno u Veroni i ove sezone.

Jedan od tajnih aduta na važnom ispitu može da bude i Filip Đuričić. Od dolaska u Sampdoriju igra na visokom nivou. Jasno je opredeljenje našeg kormilara da se igra ofanzivno kao u prethodnim utakmicama.

Podsetimo, megdan u Skandinaviji, zbog kartona, preskače i Uroš Račić.

Srbiju sada očekuje meč sa Norveškom u Oslu, i biće to direktan okršaj za prolaz u viši rang.

Selektor Dragan Stojković Piksi poručuje da je svaki meč različit ali da Srbija neće menjati nešto posebno.

- Ako su bolji nek nas pobede, a da ćemo ih staviti na muke - hocemo sigurno. Očekuje nas mini finale, bićemo spremni da se igrači odmore za novu predstavu - zaključio je Piksi.

Mediji/Teleks.info

Komentari