KRAJ SAPUNICE, MAKEDA JE ZVEZDIN IGRAČ! STANKOVIĆ DOBIO NAPADAČA! Imaće 50.000 evra mesečno, plus bonuse! PAU 400.000 evra i procenat od prodaje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ SAPUNICE, MAKEDA JE ZVEZDIN IGRAČ! STANKOVIĆ DOBIO NAPADAČA! Imaće 50.000 evra mesečno, plus bonuse! PAU 400.000 evra i procenat od prodaje!

Više nema dileme, Federiko Makeda dolazi u Crvenu zvezdu. Italijanski napadač prihvatio je odavno ponuđene uslove srpskog šampiona, sa Panatinaikosom je takođe postignut dogovor tako da će Dejan Stanković do kraja nedelje dobiti veliko pojačanje.

Ovu vest je objavila i italijanska štampa a suštinski Crvena zvezda je već neko vreme bila sigurna da će završiti posao jer je nekadašnji igrač Mančester junajteda prelomio da neće u Aziju već samo na Marakanu. Izazov su mu Liga šampiona i kvalitet tima koji je Zvezda dobila dolascima Alaksandra Kataija i Gelora Kange.

Makeda će u Beogradu zarađivati 50.000 evra mesečno, imaće odlične bonuse za uspehe, a Panatinaikos će dobiti 400.000 evra i dobar procenat od dalje prodaje.

SD

Komentari