KRAJ, STRAHINJA PAVLOVIĆ U MONAKU ZA 10 MILIONA EVRA! Partizan čekaju minimum još tri miliona, ako PAVLOVIĆ ODIGRA NA NIVOU!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • KRAJ, STRAHINJA PAVLOVIĆ U MONAKU ZA 10 MILIONA EVRA! Partizan čekaju minimum još tri miliona, ako PAVLOVIĆ ODIGRA NA NIVOU!

Strahinja Pavlović i Partizan završena priča. Sledeća destinacija mladog štopera je Monako. Transfer je gotov, samo se čeka 1. januar 2020. godine, kada će se i ozvaničiti. Dogovoreno je i da Pavlović ostane u Humskoj do kraja sezone i pomogne Partizanu u borbi za trofej, piše “Telegraf”.

Pavlović će potpisati petogodišnji ugovor sa “kneževima”, a crno-beli će u startu zaraditi 10.000.000 evra, sa mogućnošću da klupski račun ubrzo poprave sa još 3.000.000, a u perspektivi i dupliraju zaradu procentima od dalje prodaje.

Nagrada od tri miliona evra je raspoređena na sledeći način: ukoliko Pavlović odigra 25 utakmica za Monako u narednoj sezoni, Partizanu će se u kasu sliti 2.000.000 evra. Preostalih milion evra crno-beli će inkasirati u slučaju da se Monako u narednih pet godina, koliko se i defanzivac obavezao sa klubom iz Kneževine, plasira u neko od dva evropska takmičenja – Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Podsećanja radi, Pavlović je letos bio na korak od transfera u Lacio, ali je u polsednjem trenutka ta opcija otpala, što je čini se mnogo bolja varijanta za tim iz Humske, koji će sada odlično zaraditi na mladom reprezentativcu.

Novosti.rs

Komentari