MONAKO ZA FIĆU NUDI 15 MILIONA EVRA, MOŽE LI PARTIZAN REĆI "NE"?! Plan je da Stevanović ostane još najmanje godinu, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MONAKO ZA FIĆU NUDI 15 MILIONA EVRA, MOŽE LI PARTIZAN REĆI "NE"?! Plan je da Stevanović ostane još najmanje godinu, ali...

Posle Strahinje Pavlovića, francuski Monako želi da kupi iz Partizana i Filipa Stevanovića. Formula je slična, nude 12 miliona evra plus još tri miliona ukoliko se talentovani krilni igrač ustali u timu u naredne dve godine, a pristao bi da igrač ostane u Humskoj do kraja naredne sezone.

U Humskoj su već odbili 15 miliona evra od Nice, ali Monako računa na dobre odnose posle transfera Pavlovića kao i da bi Partizanu značilo da im talentovani krilni igrač ostane još godinu dana.

Skauti Monaka, ali i mnogobrojnih drugih klubova iz nedelje u nedelju prate 17-godišnjeg igrača koji je ove sezone igrao čak na 33 meča u svim takmičenjika i postigao osam golova.

U Humskoj su finansijsku stabilnost dobili prodajom Pavlovića i imaju prostora da sačuvaju Stevanovića bar još godinu dana, tako da još nisu spremni za pregovore oko fudbalera koji 25. septembra tek postaje punoletan.

Ako nastavi da se razvija u ovom smeru, Partizan može da računa da će za Stevanovića zaraditi i više novca.

Direktno

Komentari