KRASIĆ SE VRAĆA I POTPISUJE ZA CRVENO-BELE! Bivši as CSKA i Juventusa odlučan da pomogne ekipi koja ga je vinula u zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRASIĆ SE VRAĆA I POTPISUJE ZA CRVENO-BELE! Bivši as CSKA i Juventusa odlučan da pomogne ekipi koja ga je vinula u zvezde!

Proslavljeni as moskovskog CSKA i Juventusa Miloš Krasić otkrio je da će se vratiti u matičnu Vojvodinu, odakle se i vinuo u fudbalske visine. Krasić za sada nije siguran da li će ponovo doći "kući" kao trener ili neki funkcioner.

- Možda kao trener - rekao je Miloš Krasić, a zatim dodao:

- Sigurno ću biti nešto u Vojvodini, ali još ne znam u kom svojstvu. Volim Vojvodinu, to mi je jedini klub otkad sam došao sa Kosmeta.

Bivši reprezentativac je izneo niz pohvala na račun nove uprave superligaša iz Novog Sada, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem, kao i za rad trenera Nenada Lalatovića:

- Napravljena je prava priča, Lalatović ima stav i motivaciju. Podigao je ekipu na visok nivo i želim im svima da tako nastave - istakao je Krasić.

Tokom bogate karijere, Miloš Krasić je igrao i za turski Fenerbahče, francusku Bastiju, dok je do prekida sezone zbog korona virusa bio član Lehije iz Gdanjska.

SD

Komentari