NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN, VAŽAN ŠRAF U STANOJEVOJ MAŠINERIJI ODBIO DA PRODUŽI UGOVOR! Crno-beli moraju prodati Zdjelara odmah!

    foto: FK Partizan/Printskrin
    Podeli
  • NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN, VAŽAN ŠRAF U STANOJEVOJ MAŠINERIJI ODBIO DA PRODUŽI UGOVOR! Crno-beli moraju prodati Zdjelara odmah!

Partizan bi lako mogao da ostane bez jednog od ljubimaca “grobara”, jer mu u junu ističe ugovor. Uprava sada pokušava da proda bar za “siću”.

Letos je prvi put rekao “ne”. Isto je ponovio i sada, Saša Zdjelar ne želi da produži ugovor sa Partizanom koji mu ističe poslednjeg dana juna 2021. godine.

Kako saznaje MaxBet sport, uprava Partizana pokušava da nađe kupca već u januaru za Sašu Zdjelara. Postoji interesovanje klubova iz Francuske i Belgije. Ipak, obeštećenje bi bilo minimalno, ali nema sumnje da je za upravu “parnog valjka” bolje da zaradi išta nego ništa.

Podsetimo, Saša Zdjelar je u Partizan stigao kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa u januaru 2018. godine, a šest meseci kasnije je otkupljen za pola miliona evra. Verujemo da bi uprava bila zadovoljna da deo tog novca vrati u kasu.

Saša Zdjelar je u karijeri igrao za OFK Beograd, Majorku, Olimpijakos i Partizan. Ranije je interesovanje za “zlatnog orlića” pokazao francuski Bordo.

Maxbetsport

Komentari