PANTIĆ I PAVLOVIĆ U EVERTONU! Partizan nema novca da ih zadrži, ali ima rezervni plan!

Skauti Evertona bili su prisutni na ''Marakani'' tokom 160. večitog derbija i prtili dvojac iz Partizana

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PANTIĆ I PAVLOVIĆ U EVERTONU! Partizan nema novca da ih zadrži, ali ima rezervni plan!

Nepunih mesec dana ostalo je do kraja sezone, u Partizanu će biti mnogo posla tokom prelaznog roka, kako bi se formirala ekipa kadra da se plasira u Ligu Evrope.

Ali, istovremeno, klub će pokušati i da dođe do značajnijih finansijskih sredstava prodajom nekih od standardnih prvotimaca.

Zimus je veliko interesovanje vladalo za najboljeg strelca Partizana Rikarda Gomeša, ali je tokom proleća u prvi plan izbio mladi štoper crno-belih Strahinja Pavlović, koji će tek za dvadesetak dana postati punoletan.

Nedavno se spekulisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, a posle 160. večitog derbija, u kojem je Pavlović ostavio dobar utisak bez obzira na poraz crno-belih i isključenje u samom finišu meča, počelo je da se piše i o interesovanju engleskog Evertona.

Ovih dana britanski ''ClubCall'' prenosi da su skauti Evertona bili prisutni na ''Marakani'' tokom 160. večitog derbija, da je njihova najveća pažnja bila usmerena upravo na Pavlovića, kao i da bi Juventus mogao da dobije ozbiljnog konkurenta u trci za talentovanog Partizanovog štopera.

Isti izvor navodi da je još jedan fudbaler bio u fokusu skauta Evertona, a to je Danilo Pantić, vezista Partizana, koji već drugu sezonu igra kao pozajmljen fudbaler Čelsija. Pozajmica ističe na leto, uz mogućnost otkupa ugovora za tri miliona evra.

Ovih dana spekuliše se da u Partizanu razmišljaju i o zanimljivom manevru kako bi nešto i zaradili od Pantićevog budućeg transfera,

'Telegraf' prenosi nove nezvanične informacije na tu temu, po kojima u Partizanu razmišljaju o otkupu Pantićevog ugovora, iako je nerealno očekivati da za bilo kog igrača plate tri miliona evra.

Navodno, crno-beli bi do tog novca mogli da dođu nekakvom kratkoročnom pozajmicom, otkupili ugovor od Čelsija, Pantić bi potom odigrao letnje kvalifikacije za Ligu Evrope za Partizan, uz nadu da bi za to vreme u Humsku stigla primamljiva ponuda iz inostranstva, u iznosu većem od pomenuta tri miliona, pa bi Partizan iz ovog aranžmana izašao ''u plusu''.

Komentari