PAVLOVIĆ POTPISUJE ZA LACIO, PROŠAO JE “LEKARSKI”! Vest kako je pao na pregledima izmišljena! PARTIZANU 5,5 MILIONA EVRA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PAVLOVIĆ POTPISUJE ZA LACIO, PROŠAO JE “LEKARSKI”! Vest kako je pao na pregledima izmišljena! PARTIZANU 5,5 MILIONA EVRA!

Fudbaler Partizana Strahinja Povlović potpisaće za Lacio, a crno-beli dobiće za njih u ovom trenutku preko potrebnih 5,5 miliona evra!

Pavlović je prošao lekarsker pregleda, iako se u medijima poslednjih dana spekulisalo da je štoper na njima pao!

Italijanski lekari su samo ispoštovali proceduru koja se i jnače radi kad je reč o pregledima fudbalera i sačekali da glevni lekar u klinici “Pajideija” stigne sa odmora i da “zeleno svetlo” kako bi dva kluba mogla da stave tačku na već dogovoren posao.

- Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Lacijo u petak kako bismo papirološki sve završili,a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi”, poručio je novi fudbaler nebesko plavih!.

Pavlović će, podsetimo, u narednih godinu dana, igrati za Partizan kao pozajmljen igrač Lacija. Posle “stažiranja” u Humsoj, defanzivac će se preseliti u Rim na pet godina.

Teleks.info

Komentari