PARTIZAN JE VELIK, HUMSKA POZDRAVLJA IZBOR PIKSIJA ZA SELEKTORA! Stanoje jasan: To je sjajno, od nas će imati svaku vrastu pomoći

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN JE VELIK, HUMSKA POZDRAVLJA IZBOR PIKSIJA ZA SELEKTORA! Stanoje jasan: To je sjajno, od nas će imati svaku vrastu pomoći

Aleksandar Stanojević nagoveštava pozitivnu energiju u komunikaciji sa novim glavnokomandujućim reprezentacije

Prva reakcija iz Humske posle izbora selektora: Piksi super rešenjeVazura, Vučelić i Vuletić sa Stojkovićem (© Star sport)

Vest dana, kad je srpski fudbal u pitanju, sa osmesima je dočekana u Humskoj 1. Dogovorili su se čelnici Fudbalskog saveza Srbije i Dragan Stojković da Piksi bude novi selektor reprezentacije, što je informacija na koju u Partizanu gledaju balgonaklono.

Iako su mesecima, čak i godinama, bili primetni šumovi na relaciji Topčidersko brdo – Terazije, postoje nagoveštaji da bi taj hladni odnos mogao da se promeni. Na takav zaključak navode reči Aleksandra Stanojevića, odlučnog da nasledniku Ljubiše Tumbakovića pružu javnu podršku u osvit kvalifikacija za Prvenstvo sveta 2022.

„Izbor Piksija je sjajan. Uvek glasam da legende srpskog fudbfala vode bilo struku, bilo organizaciju. Stojković poseduje veliku harizmu, ogromnu energiju, pokazao se kao trener i smatram ga superkvalitetnim rešenjem. Želim mu dosta sreće. Od nas će imati svaku vrastu pomoći i pozitivnu energiju“, rekao je Stanojević.

Mozzartsport

Komentari