PARTIZAN OD UEFA TRAŽI ZAŠTITU OD ZVEZDE, angažovaće i trojicu stranih sudija za svoje mečeve! RAT JE POČEO, EPILOG… NEKA NAM JE BOG U POMOĆI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN OD UEFA TRAŽI ZAŠTITU OD ZVEZDE, angažovaće i trojicu stranih sudija za svoje mečeve! RAT JE POČEO, EPILOG… NEKA NAM JE BOG U POMOĆI!

Ne stišava se bura posle 11, kola Superlige, a kako se čini sledi- oluja. Posle poslednje runde domaćeg šampionata u kome je Partizan poražen od Voždovca, a Crvena zvezda slavila u Kruševcu u 97. minutu, a postfestum će očito dobiti epilog pred Sudijskom komisijom ali i nadležnim organima UEFA.

Kako Telegraf saznaje, crno-beli su jutros načinili konkretne korake, poslali su dopis u Nion, zahtevajući da nezavisni organi hitno umešaju u ovdašnje takmičenje, koje smatraju neregularnim!

I, nije samo dopis poslat Sudijskoj komisiji UEFA, već i video materijal i mečeva iz Kruševca i iz Humske, gde su apostrofirane sudijske greške, previdi, koji su direktno uticali na epilog obe utakmice.

Partizan će takođe, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, angažovati i trojicu nezavisnih arbitara iz Evropske unije, koji će ubuduće pratiti utakmice u borbi za titulu, ne bi li se dobila kompletna slika dešavanja u srpskom fudbalu, koji iz kola u kolo potresaju veliki skandali, inicirani, pre svega, katastrofalnim greškama sudija.


Komentari