PARTIZAN OSTAJE BEZ TRI ČETVRTINE TIMA! Frka u Humskoj, kako zadržati najbolje, ali sami su sebi smestili...

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN OSTAJE BEZ TRI ČETVRTINE TIMA! Frka u Humskoj, kako zadržati najbolje, ali sami su sebi smestili...

Partizan ima veliki broj igrača kojima na kraju aktuelne sezone ističu ugovori. Čak 12 njih može u ovom trenutku da pregovara sa zainteresovanim klubovima, a među igračima su i neki veoma bitni u sistemu Aleksandra Stanojevića.

Među njima su na primer Ivan Obradović, Bibras Natho, Lazar Marković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević, pa bi odlazak nekog od njih bez obeštećenja mogao biti problem za Partizan.

Odbrana bi pretrpela velike promene, ugovori ističu i Miletiću, Ostojiću, Stevanoviću i Lukaču, za očekivati je da će klub iz Humske reagovati i zadržati nekog iz poslednje linije tima.

Nathova karijera je u ovom trenutku neizvesna, zbog zdravstvenih problema ugovor sa "crno-belima" je opravdano u drugom planu, a od povrede se oporavlja i Lazar Marković koji je zvanično kapiten ekipe.

Lazar Pavlović još uvek nije uspeo da pronađe svoje mesto u startnih 11, on je takođe slobodan na kraju sezone, pa bi Partizan dosta izgubio ukoliko ne bi naplatio odlazak 20-godišnjeg fudbalera.

Predstojećeg leta Zdjelar, Vujačić i talentovani Milovanović ulaze u poslednju sezonu ugovora, uprava "crno-belih" će morati verovatno i pre toga da reaguje kako ne bi došla u situaciju da prihvata manje ponude od njihove realne vrednosti.

U jeku borbe za titulu i nove evropske korake na terenu, uprava kluba će imati veliki posao van terena...

Sportske

Komentari