PARTIZAN VRAĆA MILETIĆA, STANOJU TREBA POJAČANJE U ODBRANI?! Iskusni štoper do kraja sedmice igrač crno-belih!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN VRAĆA MILETIĆA, STANOJU TREBA POJAČANJE U ODBRANI?! Iskusni štoper do kraja sedmice igrač crno-belih!

Dobiće Partizan pojačanje u smiraj letnjeg prelaznog roka. I to u odbrani. Posle samo godinu dana Nemanja Miletić bi trebalo da se vrati u Humsku i započne drugi mandat među crno-belima.

Kontakti sa iskusnim defanzivcem su uspostavljeni, Mozzart Sportu je potvrđeno da su obe strane raspoložene za obnovu saradnje i kako sad stvari stoje do nje će doći u narednim danima. Možda već sutra, a najkasnije do kraja ove sedmice. Tajming nije čak ni toliko važan, jer je Miletić slobodan igrač posle razlaza sa Al Raedom iz Saudijske Arabije. Osim toga prelazni rok u Srbiji traje do 12. septembra i ima dovoljno vremena da tokom pauze zbog obaveza reprezentacije trener Aleksandar Stanojević proširi rotaciju.

Pre desetak dana Miletić je raskinuo ugovor sa Al Raedom, u koji se preselio prošlog septembra. Tom prilikom je Parnom valjku doneo zaradu od 550.000 evra, međutim, kako Evorpljani u arapskom svetu retko opstaju dugi niz godina, tako je momak iz Kosovske Mitrovice rešio da okonča avanturu na Bliskom istoku. Na njegov status uticala je i letnja promena trenera. Kod prethodnog, Besnika Hasija, koji ga je i doveo, bio je redovan, odigrao 30 utakmica, da bi dolaskom Španca Pabla Maćina izgubio status i rešio da potraži novi izazov.

Mozzartsport

Komentari