RADNIČKI NA "ČAIRU" SRUŠIO PARTIZAN EVROGOLOM PANTELIĆA! Stanojević: Prešli su centar jednom i dali nam gol!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • RADNIČKI NA "ČAIRU" SRUŠIO PARTIZAN EVROGOLOM PANTELIĆA! Stanojević: Prešli su centar jednom i dali nam gol!

Fudbaleri niškog Radničkog savladali su Partizan minimalnim rezultatom (1:0) u derbiju 12. kola Linglong Superlige Srbije. Radnički je došao do velike pobede protiv crno-belih i dodatno rivala udaljio od šanse da se bori za titulu sa Crvenom zvezdom, a fantastičan gol vredan tri boda postigao je Dušan Pantelić.

Pantelić je u 78. minutu kaznio promašaje Partizana, kada je posle dobrog prodora Nikole Aksentijevića natrčao na loptu i snažnim udarcem je smestio u gornji desni ugao.

Ovim trijumfom Radnički je skočio na šesto mesto sa 21 bodom, dok je Partizan propustio da kazni kiks crveno-belih i ostao je na trećoj poziciji sa devet bodova zaostatka za liderom.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim nije bio dovoljno koncentrisan u završnici meča protiv Radničkog iz Niša i da je presudio jedan udarac domaćih.

"Imali smo u drugom poluvremenu šanse, ali ih nismo koristili. Protivnik je jednom prešao centar u tom delu igre i postigao gola. Morali smo i mi. Nismo postigli gol, nismo bili koncentrisani u završnici, iako smo imali dosta bočnih lopti i centaršuteva", rekao je Stanojević za TV Arena sport posle utakmice.

Teleks.info/RTS


Komentari