SAVO JE VIĐEN DA PREUZME ORLOVE, ALI LEGENDA PARTIZANA NEMA DILEMU! Savo nije bio spreman za trenerski posao! FSS, ČUJETE LI OVO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO JE VIĐEN DA PREUZME ORLOVE, ALI LEGENDA PARTIZANA NEMA DILEMU! Savo nije bio spreman za trenerski posao! FSS, ČUJETE LI OVO!

Bivši predsednik Partizana Ivan Ćurković zadovoljan je radom Aleksandra Stanojevića. Novi trener je završio jesenju polusezonu sa osam uzastopnih pobeda i najavio bolje dane u Humskoj.

- Stanojević je pravi trener. Dobar momak, ima smisla za to. Od poverenja! E, sad, imati već za proleće nerealne ambicije… Voleo bih da ga zadržimo bar nekoliko godina – rekao je Ćurković za Sportski žurnal.

Iskusni sportski radnik pričao je I o prethodnom šefu stručnom štaba Savu Miloševiću.

- Žao mi je, lepo se igralo… Savo nije bio psihološki spreman za sve što prati trenerski posao, definitivno - najteži u fudbalu. Zašto? Šef struke je prvi na udaru, s najvećom odgovornošću, mora da uđe u glave svih 25 fudbalera. Plus, tu su mediji, publika… Uloga koja iscrpljuje, videli ste Murinja, period najveće snage, kad sjajno gurate, smenjuju šokovi, nervoze podvukao je Ćurković.

Podsetimo, Savo Milošević je među glavnim kandidatima da preuzme Orlove. Ako je Ćurković u pravu, ne piše nam se dobro. Pitanje je samo da li u FSS ima iko da čuje šta kaže legenda crno-belih!

SD/Teleks.info

Komentari