SAVO OSTAJE TRENER PARTIZANA, CRNO-BELI ĆE IGRATI EVROPU! Peto mesto nije realno, Mladost i Čuka nisu bolji!

Navijači su zabrinuti, ne smeju ni da pomisle šta bi se desilo u slučaju da i u sledećem kolu izostane pobeda njihovog tima

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO OSTAJE TRENER PARTIZANA, CRNO-BELI ĆE IGRATI EVROPU! Peto mesto nije realno, Mladost i Čuka nisu bolji!

Da li je Partizan ipak u prednosti u odnosu na Mladost i Čukarički, iako tabela pokazuje nešto drugo?

U poslednja dva kola Superlige, Partizan je pretrpeo dva poraza (Radnički 3:1, Zvezda 2:1), što ga je koštalo pada na peto mesto na tabeli koje ne vodi na evropsku scenu.

Do kraja sezone ostalo je da se odigra još četiri kola, a naredno će doneti možda i ključnu Partizanovu borbu za izlazak u Evropu, jer u Humsku stiže trećeplasirana ekipa Mladosti iz Lučana.

Navijači su zabrinuti, ne smeju ni da pomisle šta bi se desilo u slučaju da i u sledećem kolu izostane pobeda njihovog tima, ali generalni direktor kluba Miloš Vazura optimistički gleda ka završnici sezone u Superligi.

''Nema mesta za strah, siguran sam da ćemo igrati Evropu. Sledeće nedelje nas očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da pobedimo i verujem da ćemo u tome uspeti.

Sve je u našim rukama. Uostalom, Čukarički i Mladost imaju mnogo teži raspored od nas, čak igraju između sebe, tako da ne treba da strepimo, ali moramo da budemo maksimalno koncentrisani'', istakao je Vazura u izjavi za ''Alo''.

Novi trener Partizana Savo Milošević za sada se ne može pohvaliti dobrim učinkom od dolaska na ovu poziciju, upisao je čak četiri poraza, uz tri pobede u sedam mečeva, ali Vazura ne dovodi u pitanje njegov ostanak na klupi.

''On je došao u klub u teškom trenutku i ima naše apsolutno poverenje. Savo sigurno ostaje trener'',naglasio je Vazura, a u prilogu pogledajte raspored Partizana, Mladosti i Čukaričkog u preostala četiri kola.

34. kolo:

PARTIZAN - MLADOST

ČUKARIČKI - NAPREDAK

35. kolo:

CRVENA ZVEZDA - MLADOST

ČUKARIČKI - PROLETER

PARTIZAN - NAPREDAK

36. kolo

MLADOST - ČUKARIČKI

VOJVODINA - PARTIZAN

37. kolo

RADNIČKI N. - MLADOST

PARTIZAN - PROLETER

ČUKARIČKI - VOJVODINA

Sportske.net

Komentari