STANKOVIĆ PRECRTAO PETORICU, ZA NJIH MESTA U ZVEZDI NEMA! Moraće na kaljenje u Zlatibor! Crverno-beli imaju previše igrača na platim spisku!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ PRECRTAO PETORICU, ZA NJIH MESTA U ZVEZDI NEMA! Moraće na kaljenje u Zlatibor! Crverno-beli imaju previše igrača na platim spisku!

Crvena zvezda ima veliki broj igrača na platnom spisku, a ovoga leta igrački kadar će ostati kraći za pet fudbalera koji će otići na pozajmicu u novog superligaša Ztlatibor.

Prvi među njima je levi bek Marko Konatar koji je u nedavno završenoj sezoni dobijao priliku da zaigra za prvi tim. Pored Konatara u Zlatibor će i visoki napadač Dejan Vidić koji je stigao na "Marakanu" upravo iz kloub iz Čajetine pre godinu i po dana, ali se nije izborio za minutažu. Bio je na pozajmicama u Zemunu, Grafičaru i Napretku, gde se nije proslavio.

Dres Zlatiboira u narednoj sezoni kao pozajmljeni igrači Zvezde nosiće i vezisti Dimitrije Pobulić i Nemanja Stojić, kao i golman Miloš Ćupić. Oni su bili člnaovi Grafičara, filijale crveno-belih.

SD

Komentari