STANOJEV PARTIZAN JE MOĆAN, MNOGO MOĆAN! Crno-beli kao podmazani! Rutinski i bez ikakvih nevolja crno-beli savladali Napredak

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJEV PARTIZAN JE MOĆAN, MNOGO MOĆAN! Crno-beli kao podmazani! Rutinski i bez ikakvih nevolja crno-beli savladali Napredak

Fudbaleri Partizana savladali su kruševački Napredak u uvodnom kolu prolećnog dela šampiona. Crno-beli su slavili 3:0 pogocima Jovića, Holendera i Lazara Markovića.

Prvo poluvreme je obeležila ofanziva Partizana. Od početka crno-beli nisu ništa hteli da prepuste slučaju i imali su nekoliko izglednih napada.

Bedem Napretka je slomio Nemanja Jović u 14. minutu. Iskoristio je lepu akciju koju su stvorili Natho i Holender, fantastičnim udarcem sa 17 metara je uspeo da savlada golmana Kruševljana.

Beogradski klub je duplirao prednost pred kraj poluvremena golom Filipa Holendera. Holender je iskoristio loše postavljanje gostiju, pre toga grešku defanzivaca i rutinski je smestio loptu u mrežu sa desne strane. Sa rezultatom 2:0 se otišlo na odmor.

Drugi deo meča nije počeo mirno, ali nekoliko solidnih šansi je propušteno na obe strane. Stanojević je oko 60. minuta napravio trostruku izmenu i time uneo dodatnu energiju u svoj tim, međutim u nekoj meri i zatvorio duel.

U 71. minutu Sejduba Suma je lepo prošao kroz centar odbrane, napravio nekoliko sjajnih driblinga i predao loptu Markoviću koji se snašao i preciznim udarcem doneo 3:0.

Do kraja je rezultat ostao nepromenjen.

SD

Komentari