STANOJEVA DILEMA, KO ĆE BITI NOVI DESNI BEK! Osvedočeni Zvezdaš, partizanovo dete, Lalatov ratnik…MILJKOVIĆ MORA IMATI ZAMENU!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJEVA DILEMA, KO ĆE BITI NOVI DESNI BEK! Osvedočeni Zvezdaš, partizanovo dete, Lalatov ratnik…MILJKOVIĆ MORA IMATI ZAMENU!

Fudbalski klub Partizan će u narednom prelaznom roku na sve moguće načine pokušati da angažuje igrača na poziciji desnog beka.

Ko bi to mogao da bude i da li će crno-beli rešenje potraćžiti u Srbiji ili u inostranstvu analizirao je Objektiv. Tekst prenosimo u celini!

Crno-beli su se u dosadašnjem delu sezone oslonili samo na Aleksandra Miljkovća, iskusnog defanzivca koji je odigrao 13 utakmica za Partizan i uspeo da upiše jednu asistenciju.

Svestan je Stanojević da Parni valjak mora da nađe alternativu Miljkoviću, koji neće moći sam da iznese kompletnu sezonu. Upravo zato, trener Partizana je najavio da će prioritet u zimskom prelaznom roku biti dovođenje desnog beka.

“Miljković je prvo rešenje, izborio se igrama. Zadovoljan sam, bez obzira na mnoge polemike.Iz škole se niko nije nametnuo: Bojat je talentovan, ali potrebno mu je vreme.Tražićemo desnog beka iz naše lige ili povratnika iz inostranstva”, rekao je Aleksandar Stanojević.

Videćemo koga će dovesti Partizan, ali ovo su potencijalna rešenja za crno-bele.

JOVAN VLALUKIN

Možda i najrealnija opcija fudbaler Metalca, koji je eksplodirao pod komandom Žarka Lazetića. Dete Partizana je oduševilo srpsku fudbalsku javnost svojim parijama ove polusezone. Odigrao je 17 utakmica i podelio četiri asistencije. Dodatan plus za Vlalulukina su godine, pošto spada u “bonus” igrače, tako da bi Partizan jednim potezom “ubio dve muve”.

PETAR GOLUBOVIĆ

Desni bek dokazanog kvaliteta i čovek sa bogatim internacionalnim iskustvom. Govorio je Stanojević o povratnicima, a jedan od njih bi mogao da bude upravo Golubović. Problem za desnog beka Kortrajkta jeste navijača opredeljenost. Naime, 26-godišnji Beograđanin je osvedočeni navijač Zvezde, za koju je igrao u mlađim selekcijama. Zlatni Litvanac” se usavršio nastupajući za italijanske klubove Romu, Novaru, Pistojeze i Pizu. Dobra stvar kod njega je to što Partizan ne bi morao da plati veliko obeštećenje, pošto mu ističe ugovor sa belgijskim klubom narednog juna.

ARANĐEL STOJKOVIĆ

Teško će Vojvodina pustiti svog neumrong ratnika, ali ukoliko Partizan želi da dovede igrača iz domaće lige onda je Stojković jedna od najboljih opcija. Od 2018. godine je standarni član Voše, a dolaskom Lalatovića je postao fudbaler koji pravi razliku na terenu. Tržišna vrednost Aranđela je 900 hiljada evra, s tim da i njemu ističe ugovor u junu.

Naravno, ovo su samo naša razmišljanja ko bi bio od koristi Partiizanu, a videćemo šta će crno-beli uraditi ovog januara.

Objektiv.rs

Komentari