STANOJU PUKAO FILM, OVA DVA STRANCA VIŠE NEĆE IGRATI ZA PARTIZAN! Dovedeni su kao velika pojačanja, kako ih se sada rešiti?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • STANOJU PUKAO FILM, OVA DVA STRANCA VIŠE NEĆE IGRATI ZA PARTIZAN! Dovedeni su kao velika pojačanja, kako ih se sada rešiti?!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nedavno je pričao da nije zadovoljan učinkom Žan-Kristofa Bajkeka otkako je početkom jeseni stigao u Humsku.

Gotovo je izvenso da će nekadašnji napadač PSŽ-a dobiti zelno svetlo da u junu potraži novi klub, a problem je što Francuz ima ugovor, pa će biti potrebno da Bajbek pronađe novu sredinu u kojoj bi mogao da se iskaže.

Pored Bajbeka, još jedan stranac nije po ukusu trenera Srtanojevića. Reč je o štoperu Makiju Banjaku koji nije igrao ovog proleća, a letos je, pre nego što je stigao Stanojević, doveden kao veliko pojačanje u defanzivnoj liniji.

Kamerunac takođe ima ugovor sa crno-belima, pa čelnike kluba iz Humske očekuje veliki izazov da pronađu način da se bezbolno rastanu od promašenih investicija.

SD

Komentari