STRANAC NA KLUPI ORLOVA?! FSS IZGLEDA NIŠTA NIJE NAUČIO IZ ISKUSTVA SA ADVOKATOM I KLEMENTEOM! Aman, imate li vi…

    foto: FSS
    Podeli
  • STRANAC NA KLUPI ORLOVA?! FSS IZGLEDA NIŠTA NIJE NAUČIO IZ ISKUSTVA SA ADVOKATOM I KLEMENTEOM! Aman, imate li vi…

Francuski stručnjak Rejmon Domenek (68) je kontaktiran od strane neimenovanih ljudi bliskih vrhu FSS i ukoliko se pregovori intenziviraju, lako bi moglo da se dogodi da posle Havijera Klementea i Dika Advokata dobijemo trećeg selektora iz "uvoza".

Ako je suditi po izjavama Francuza, za "Novosti", sada je sve u rukama čelnika srpske Kuće fudbala, jer je on raspoložen za izazov, a ono što uvek izaziva polemiku je koliko bi to bio dobar potez FSS. Kada se pogleda učinak dvojice prethodnika odgovor je nedvosmislen - nikako stranac.

Bask Havijer Klemente je prvi selektor samostalne Srbije, obavljao je taj posao od 21. jula 2006. do 6. decembra 2007. Za vreme boravka na klupi "orlova", nismo ostvarili cilj, a to je bio plasman na EP 2008.

Mali Napoleon je imao godišnju zaradu od 350.000 evra i pod njegovom komandom smo na 16 utakmica imali skor 7-7-2. Posle neuspešnog kvalifikacionog ciklusa za EP, postalo je jasno da od nastavka saradnje nema ništa.

Još manji trag ostavio je Dik Advokat. On je posle rada u Rusiji za sedam miliona evra godišnje nekim čudom prihvatio rad sa "orlovima" za samo 360.000 evra po godini, ali se na užarenoj srpskoj klupi zadržao svega četiri utakmice u periodu od 21. jula do 15. novembra 2014.

Nadimak Mali general je umnogome podsećao na Klementeov, nažalost po Srbiju i učinak. Na četiri takmičarska meča, naš tim je zabeležio dva remija uz po jedan poraz i pobedu.

Novosti.rs

Komentari