TAMAN NA VREME, PRED KOPENHAGEN: ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE! On je idaelno rešenje umesto Jovičića, ali i budućnost kluba!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAMAN NA VREME, PRED KOPENHAGEN: ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE! On je idaelno rešenje umesto Jovičića, ali i budućnost kluba!

Crvena zvezda se priprema za meč protiv danskog Kopenhagena u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sportski sektor ne miruje, pa su kako saznaje ''Mozzart sport'', crveno-beli doveli još jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Radi se o vezisti Rada Njegošu Petroviću koji će sa klubom iz Ljutice Bogdana večeras potpisati četvorogodišnji ugovor. Zvezda je dugo pratila Petrovića, pre svih sportski direktor Mitar Mrkela i čekao se odgovarajući trenutak za postizanje dogovora sa Radom do čega je i došlo, iako klub sa Banjice nije želeo da u poslednje vreme prodaje igrače večitim rivalima zbog nezadovoljavajućih ponuda. Ipak, Petrović će preći u Zvezdu uz određene procente od naredne prodaje.

Posle povrede Branka Jovičića Crvena zvezda bila je u manjku sa centralnim veznim igračima i dolazak Petrovića kao domaćeg igrača se pojavio kao idealno rešenje u ovom trenutku. Za njega se ineresovao i Makabi iz Haife, ali na adresu Rada nije stigla konkretna ponuda iz Izraela, dok je Zvezda nije želela da okoliša pa je posao sklopljen.

SD/Teleks.info

Komentari