TUMBAKOVIĆU, ZNAŠ LI ŠTA PRIČAŠ?! Igrači ti bili smušeni, nisu ispoštovali šta ste dogovorili! AMAN, PA ZA TO SI TI KRIV, TI SI IH SPREMAO ZA MEČ!

    foto: FSS
    Podeli
  • TUMBAKOVIĆU, ZNAŠ LI ŠTA PRIČAŠ?! Igrači ti bili smušeni, nisu ispoštovali šta ste dogovorili! AMAN, PA ZA TO SI TI KRIV, TI SI IH SPREMAO ZA MEČ!

Nisu nas oni iznenadili, bili smo smušeni na početku, ništa to nije bilo ni dogovoreno, ni planirano, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković posle poraza od Škotske na penale u baražu za Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" su još jednom razočarali i ostali bez plasmana na kontinentalno takmičenje, pošto su u finalu plej-ofa izgubili od Škota nakon jedanaesteraca.

"Kada smo uspostavili igru na poluvremenu, utakmica je bila drugačija. Nismo imali snage, nismo imali ni sreće. Škoti su i u prošlom kolu protiv Izraeala dali svih pet golova iz jedanaesteraca. Dozvolili smo da dođemo do penala. Onda ništa nije sigurno", rekao je selektor Srbije.

Početak nije bio najbolji, a to ne krije ni Tumbaković.

"Smušen početak, nisam mogao da ih prepoznam. Ništa nismo ispoštovali. Morali smo mi da vodimo utakmicu, da napadamo. Dali smo im mogućnost da se razigraju. Teško je kada rivalu date da se razigra", istakao jeTumbaković.

E sad ne možemo da se ne upitamo zna li naš selektor uopšte šta priča! Aman! Swlektore pa ti si spremao fudbalere za meč decenije, odredio taktiku, a igrači igrali po svome! Treba li veći dokaz i razlog da odmah napustiš selektorsko mesto, i ne samo ti nego dazajedno sa tobom odu i svi iz FSS koji su te doveli za selektora!

Pazi, igrači nisu ispoštovali šta im je on tražio već su igrali po svome! Svašta

Srbija će propustiti još jedno Evropsko prvenstvo, što znači da na ovom takmičenju neće učestvovati najmanje 24 godine.

Tanjug/Teleks.info


Komentari