(VIDEO) FRKA TEK SLEDI... BIO JE PENAL ZA VOŠU, A CRVENI ZA SUME JE KAKO KUĆA... Struka o spornim situacijama u Novom Sadu!

    Podeli
  • (VIDEO) FRKA TEK SLEDI... BIO JE PENAL ZA VOŠU, A CRVENI ZA SUME JE KAKO KUĆA... Struka o spornim situacijama u Novom Sadu!

Partizan je posle meča u Novom Sadu konstatovao da je bila "brutalna krađa i kompletan inženjering sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS". Zbog toga je i sazvana sednica Odbora za hitna pitanja.

Sudijske odluke digle su prašinu u fudbalskoj javnosti, ali izgleda da pravo na nezadovoljstvo imaju i u klubu sa "Karađorđa". Reči kritike Novosađana na račun sudije Srđana Jovanovića mogu da se izgovore pre svega zbog nedosuđenog penala u 74. minutu, pri vođstvu crno-belih od 2:1. Izgleda da je naš najbolji arbitar progledao kroz prste Makiju Banjaku.

S time je saglasan i sudijski ekspert, Raka Đurović.

- Igrač kasni, širi ruku, pokriva prostor rukom. Kazneni udarac za Vojvodinu, tu nema dileme. Ovo je tipičan slučaj kad igrač nije na vreme krenuo ili dobro procenio. Ruka, sigurno - kaže za "MaxBet sport" bivši sudija i nekadašnji član Sudijske komisije FSS.

Vodi se polemika i u vezi sa isključenjem Sejdube Sume. Partizan je od 42. minuta igrao s igračem manje.

- Ispravno je isključen. Svesno ide da udari protivnika. S druge strane, Drinčić je zasluženo dobio žuti karton - nema dilemu Raka Đurović.

Komentari