STRANCI ODLAZE IZ PARTIZANA, POSLE ASANA CRNO-BELE ĆE NAPUSTRITI JOŠ DVA IGRAČA! Šta reći, klub iz Humske čeka burno leto!

    foto: Fotoilustracija/FK Partizan
    Podeli
  • STRANCI ODLAZE IZ PARTIZANA, POSLE ASANA CRNO-BELE ĆE NAPUSTRITI JOŠ DVA IGRAČA! Šta reći, klub iz Humske čeka burno leto!

Takuma Asano je spakovao kofere i zatražio od FIFA raskid ugovora sa Partizanim. Japanac neće više nastupati za crno-bele, ali izgleda da je na leto jedino siguran ostanak Bribrasa Natha.

Odavno je jasno da Maki Banjak neće ostati u Beogradu posle samo jedne sezone od dolaska iz Olimpije, a rastanak čelnicima, kako saznaje MaxBet sport, je najavio Sejduba Suma. Vezista iz Gvineje još posle derbija kada je igrao nešto više od pola sata nije u ekipi zbog povrede mišića. Oporavak je pri kraju, ali je jasno da rastanak dobar za obe strane.

Ostaje da crno-beli dogovore prihvatljivo obeštećenje za Sejdubu Sumu, koji ima još opciju da se preseli u Ameriku. Postoje pozivi iz Saudijske Arabije, Kazahstana i Emirata, gde je već nastupao, kao pozajmljeni igrač Slovana iz Bratislave. Pre nekoliko godina Partizan je Slovacima platio rekordno obestećenje od 1,6 miliona evra plus binus od 200.000 evra za plasman u Ligu Evrope

Maxbetsport

Komentari