(VIDEO) STANOJE NAŠAO ŠTOPERE, SRBINA IZ BELGIJE I PORTUGALCA! Crno-beli kreću u rekonstrukciju tima!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • (VIDEO) STANOJE NAŠAO ŠTOPERE, SRBINA IZ BELGIJE I PORTUGALCA! Crno-beli kreću u rekonstrukciju tima!

Crno-beli kreću u rekonstrukciju tima. Kako saznaje "Mozzart sport", Partizan je zainteresovan za usluge štopera Kortrajka Aleksandra Radovanovića.

Reč je o 27-godišnjem prvotimcu Kotrajka, od zimus prisutnom na terenima Pro lige, a za koga su crno-beli već bili zainteresovani dok je igrao za Lans.

Kako Partizan čeka velika rekonstrucija tima, pored eventualnog Radovanovića. očekuje se i potpis makar još jednog štopera. Kad se Marković vrati u Pirej, a Banjak ode, ostaće trener Aleksandar Stanojević samo sa Igorom Vujačićem i iskusnim Bojanom Ostojićem. Za takmičenje na tri fronta potrebno mu je više rešenje. Zasad kao potencijalno slovi Portugalac čije ime čelnici drže u tajnosti, mada uveravaju da bi na domaćim terenima pravio razliku navodi "Mozzart sport".

Ovdašnjim ljubiteljima fudbala, Aleksandar Radovanović je poznat po partijama u dresovima šabačke Mačve u Prvoj ligi Srbije, zatim OFK Beograda, Spartaka i Vojvodine koja ga je pre tri leta prodala Lansu za 650.000 evra. U Francuskoj je počeo u Drugoj ligi i sve do pred kraj 2018. igrao standardno i dobro – toliko da su ga navijači izabrali i za najboljeg igrača prvog dela sezone – da bi razvoj značajno usporila povreda prednjih ukrštenih ligamenata.

Kad ju je prevazišao vratio se na teren, pomogao Lansu da se vrati u elitni rang, da bi zimus promenio sredinu i karijeru nastavio u belgijskom Kortrajku.

SD


Komentari