VOŽDOVAC DOVEO BIVŠEG ŠTOPERA ZVEZDE I ORLOVA! Nemanja Pejčinović poslednje pojačanje Zmajeva! BOMBA NA KROVU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VOŽDOVAC DOVEO BIVŠEG ŠTOPERA ZVEZDE I ORLOVA! Nemanja Pejčinović poslednje pojačanje Zmajeva! BOMBA NA KROVU!

Kao što je tokom dana i bilo najavljivano sa "krova", prelazni rok je na Voždovcu završen na spektakularan način, najzvučnijim transferom u Srbiji ove zime. Nakon Nemanje Vučića, Filipa Stuparevića i Despota Mihailovića koji su predstavljeni u poslednja 24 sata, novi fudbaler Voždovca postao je stameni defanzivac, nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Pejčinović.

Pejčinović koji igra na poziciji štopera karijeru je započeo u rodnom Kragujevcu, da bi potom igrao u Radu i Crvenoj Zvezdi, nakon čega se otisnuo u inostranstvo, gde je prvo igrao za Hertu.

Nakon igranja u Bundesligi imao je privilegiju da nosi kapitensku traku Nice, za koju je u četiri godine odigrao preko stotinu mečeva i ostavio veliki trag u francuskom prvoligašu i srcima navijača.

Pejčinović je zatim sunčanu Nicu zamenio hladnom Moskovom i četiri godine bio standardan u timu Lokomotive, sa kojom je igrao i evropska takmičenja, da bi nakon toga zaigrao u kineskom prvoligašu Čančun Jataiju. Novi igrač Voždovca je svojeremeno bio standardni mladi reprezentativac Srbije, da bi nakon toga predstavljao i A tim naše zemlje.

Dolaskom Pejčinovića Voždovac je završio svoj zimski prelazni rok, u kojem su pored iskusnog defanzivca dres sa grbom Zmaja zadužili još i Edin Ajdinović (Crvena zvezda), Aleksa Janković i Ivan Milosavljević (Partizan), Nemanja Vučić (Vojvodina), Despot Mihailović (Zvezdara) i Filip Stuparević (Votford).

FK Voždovac

Komentari