ZEZDIN BISER SAD NA METI BARSE, u redu za Radlovića stoje Milan, Siti, Benfika, Totenhem! EJ, LJUDI, PA ON NIJE IMAO MESTA NI U ZVEZDI...

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZEZDIN BISER SAD NA METI BARSE, u redu za Radlovića stoje Milan, Siti, Benfika, Totenhem! EJ, LJUDI, PA ON NIJE IMAO MESTA NI U ZVEZDI...

Andrija Radulović prekomandovan je u omladinski tim Crvene zvezde pošto je zimus odbio da ode na pozajmicu u filijalu Grafičar, ali bez obzira na to oko njega obigravaju velikani.

Letos su se spominjali Inter i Milan, povremeno Totenhem i Benfika, nedavno je Mančester siti postao aktuelan, dok je katalonski "Sport" pre nekoliko dana objavio i da ga prati čuvena Barselona, naravno kao zalog za budućnost.

Radulović je debitovao prošle sezone kod Dejana Stankovića, dao i gol na debiju, dok je tokom jeseni više popunjavao "rupe" i igrao čak i kao levi bek.

Zvezda je želela da ga pošalje u Grafičar gde bi mogao da stekne iskustvo, međutim Radulović je smatrao da ima kvalitet za Superligu i po svaku cenu je želeo da ode u Rad, pa su se na "Marakani" zainatili i ostavili ga sa omladincima ovog proleća.

Mladi fudbaler iz Kotora, rođen 2002. godine, ima ugovor na još godinu dana i Zvezda će pokušati da ga proda ovog leta, pošto im je potreban novac za plate igrača koji dolaze.

Videćemo da li će to biti baš u neki od velikana koji su ga zapazili.

Mondo

Komentari