ZVEZDA I ADO MISIJA ZAVRŠENA! Fudbaler Šerifa od leta na Marakani?! Moldavci prihvatili transfer!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA I ADO MISIJA ZAVRŠENA! Fudbaler Šerifa od leta na Marakani?! Moldavci prihvatili transfer!

Fudbaler Šerifa Edmund Ado mogao bi da postane novo pojačanje Crvene zvezde.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove dovede ovog fudbalera, kako bi ojačala vezni red. Crveno-beli su i u zimskom prelaznom roku pokušali da dovedu ovog momka iz Gane.

Edmund Ado u maju puni 22 godine i odigrao je tri utakmice za reprezentaciju Gane, od toga dve na Afričkom kupu nacija, kada je ulazio sa klupe protiv Gabona i Komora.

U 2021. godini je u dresu Šerifa bio starter na svih 12 evropskih utakmica, protiv Real Madrida je odigrao obe utakmice od početka do kraja, a u Ligi Evrope ove godine je odigrao samo jednu utakmicu, u šesnaestini finala protiv Brage, dok je drugu propustio zbog žutih kartona.

Ado je bio na korak od toga da protekle zime promeni sredinu. Sa Zvezdom se, kako prenosi "Sportski žurnal" dogovorio oko ličnih uslova, ali su pregovori propali zbog visine obeštećenja koje je postavio klub iz Moldavije. Takođe, pregovarao je i sa Mitjilandom.

Ado je u 2022. godini u prvenstvu Moldavije odigrao svega dve utakmice, što pokazuje da nije više u planovima kluba, pa je sve izvesniji njegov dolazak u ekipu srpskog šampiona.

U Zvezdi ga vide kao idealno rešenje za ojačavanje veznog reda.

B92.net

Komentari