ZVEZDA MORA DA BUDE BRZA, INAČE... GROF BOŽOVIĆ O KANGVI: Moćan igrač koji može da bude bolji od Kange!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA MORA DA BUDE BRZA, INAČE... GROF BOŽOVIĆ O KANGVI: Moćan igrač koji može da bude bolji od Kange!

Za prvi dolazak Gelora Kange u Crvenu zvezdu zaslužan je Miodrag Grof Božović. Sarađivali su u Rostovu, a zatim zajedno u Ljutice Bogdana. Kako je naš sajt najavio Kingsi Kangva je na meti šampiona Srbije koga popularni Grof poznaje u dušu i sarađivali su ove sezone u Arsenalu iz Tule.

U razgovoru za MaxBet sport najavljuje da je izbor pun pogodak i da vezista poseduje ekstra potencijal koji je cenjen u Rusiji.

– Znam samo da postoji interesovanje Zvezde. Nisam upućen dokle su klubovi stigli u pregovorima. Posle poslednjeg kola prošlog vikenda sledi letnja pauza, a većina igrača je na odmoru. Kangva je otišao u Afriku i ima obaveze u selekciji Zambije – kaže Božović.

Ukoliko se sklopi transfer crveno-beli će imati ozbiljan tandem na sredini terena.

– Kanga je iskusan i prošao je dosta. Sa 23 godine biti standardan u reprezentaciji koja ima dobre pojdince je potvrda kvaliteta. Ako se bude razvijao biće i bolji od Kange koji je pokazao da je bitna poluga. Zambijac je baš moćan na sredini, ume iz drugog plana da postiže golove.

Kingsi Kangva vođa Arsenala iz Tule (Foto: YouTube/Printscreen)

Našao se na skeneru Lokomotive iz Moskve i još nekoliko ekipa iz Evrope što je dobra preporuka.

– Nemam dilemu da bi se uklopio i igrao na visokom nivou. Fizički i taktički po meni je besprekoran. Jasno je da Zvezdini poslednji uspesi su ispraćeni, renome kluba je porastao. Kangva je pojačanje i dobro ulaganje – poručio je Miodrag Božović na kraju razgovora za MaxBet sport.

Maxbetsport

Komentari