ZVEZDI OD RADONJIĆA JOŠ POLA MILIONA EVRA! Vesti iz Francuske obradovale crveno-bele! OLIMPIK NEMA IZBOR, MORA DA PLATI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDI OD RADONJIĆA JOŠ POLA MILIONA EVRA! Vesti iz Francuske obradovale crveno-bele! OLIMPIK NEMA IZBOR, MORA DA PLATI!

Plasmanom tima sa „Velodroma" u elitno takmičenje crveno-beli su dobili još 500.000 evra

Fudbalsko prvenstvo u Francuskoj je završeno. PSŽ je šampion, a u Ligu šampiona je otišao i Olimpik iz Marselja. Ovo je vest koja je posebno obradovala i rukovodstvo Crvene zvezde.

Razlog je jasan. Plasmanom tima sa „Velodroma" u elitno takmičenje crveno-beli su dobili još 500.000 evra. Sve zbog prodaje Nemanje Radonjića tom klubu u letnjem prelaznom roku 2018. godine.

Tada je Marselj za srpskog fudbalera platio fiksno 12 miliona evra, deo je završio u kasi crveno-belih, deo je otišao Romi i menadžerskoj agenciji koja ga zastupa. Tom prilikom je potpisan i ugovor o određenim bonusima, među koje spada i plasman ekipe u Ligu šampiona.

Radonjić je potpisao petogodišnji ugovor sa francuskim klubom, pa će Zvezda tako, u slučaju da i u nekoj od narednih sezona Marselj prođe u elitu dobiti još po 500.000 evra. Dakle, ukupno je 1.5 miliona evra u opticaju...

Novosti.rs


Komentari