DA LI JE OVO REALNO, ZVEZDA VRAĆA RADONJIĆA I KRSTIČIĆA! Potpisuje Dragovića i Priojovića, ostaju i Katai i Ivanić... ŠTA REĆI?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DA LI JE OVO REALNO, ZVEZDA VRAĆA RADONJIĆA I KRSTIČIĆA! Potpisuje Dragovića i Priojovića, ostaju i Katai i Ivanić... ŠTA REĆI?!

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović praktično je dogovorio uslove saradnje sa crveno-belima, a vrlo izvesno je da će na "Marakanu" doći i Aleksandar Prijović.

Ipak, nema navijača koji se ne bi obradovao kada bi čuo vest da bi se u Zvezdu vraća Nemanja Radonjić. To bi moglo da se desi u letnjem prelaznom roku. Na pragu crveno-belih je i navodno ljubimac Delija Nenad Krstičić...

Kako "Kurir" navodi da je Radonjić blizu dolaska, odnosno povratka u Crvenu zvezdu, iako je trenutno na pozajmici u Herti. Zvaničnih potvrda još uvek nema, ali kako se navodi – ukoliko se otvori takva mogućnost, Zvezda će ga dočekati oberučke.

Šampion Srbije će pokušati da brzonogog krilnog napadača dovede na jednogodišnju pozajmicu, pošto je još uvek nejasno hoće li na "Velodromu" računati na njega naredne sezone.

Trener Marseja Horhe Sampaoli imao je jasan stav po pitanju igrača koji su na pozajmicama.

- Igrače koji su na pozajmicama proučavamo i pratimo isto koliko i one koji su sa nama u klubu. Oni koji imaju potencijal ostaće tu sledeće sezone, oni koji nemaju moraće da potraže novi klub - rekao je Sampaoli.

Ostaje da se vidi šta će biti sa Radonjićem i da li će ga navijači Zvezde ponovo gledati u crveno-belom dresu.

S druge strane, Nenada Krstičića, fudbaler atinskog AEK-a, izuzetno cene u redovima šampiona Srbije. Svi se slažu da bi bio veliko pojačanje baš kao što je to bilo u eri Vladana Milojevića kada je 30-godišnji Beograđanin bio bitan šraf u ekipi.

Navodno, njegov dolazak je više nego realan. Klub iz LJutice Bogdana bi Krstičiću morao da pripremi dvogodišnji ugovor, i da ga priprema za funkciju u klubu posle igračke karijere...

Ukoliko se ziasta desi ovaj transfer i izdejstvuju dolasci Dragovića i Prijovića Zvezda bi sa jako kvalitetnim sastavom napala grupnu fazu Lige šampiona.

Novosti/Teleks.info

Komentari