ZVEZDI SADA NUDE I MIKELA?! Malo su Baloteli, Kvarežma, Bane Ivanović, Kolarov, Kuz… BIVŠI IGRAČ ČELSIJA U ZVEZDI – TO JE BAŠ REALNO!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDI SADA NUDE I MIKELA?! Malo su Baloteli, Kvarežma, Bane Ivanović, Kolarov, Kuz… BIVŠI IGRAČ ČELSIJA U ZVEZDI – TO JE BAŠ REALNO!

Otkako je legenda crveno-belih Dejan Stanković preuzeo je kormilo Crvene zvezde razna velika imena povezuju se sa crveno-belima.

Sada se u pojedinim sportskim medijima pojavila informacija i da je Zvezdi ponuđen nekada stub veznog reda Čelsija Džon Obi Mikel, koji ove sezone igra za turski Trabzon.

Realizaciju transfera koči, a i šta bi drugo, obeštećenje koje bi crveno-beli morali da plate a ono se kreće oko milion evra. Nigerijac ima 32 godine, ali ogromno iskustvo igranja u Evropi, sa ‘plavcima’ je bio šampion Evrope. Igrao je i za Lin, Midlzbrou, Čelsi, Tijanđin Tedu i Trabzon.

Podsetimo, Zvzeda su trebalo da pojačaju i Baloteli, Kvarežma, Kuzmanović, Bane Ivanović, Aleksandar Kolarov…

Kakav bi to bio tim? Ma da se prošeta do Lige šampiona! Da li je to realno? Ni u ludilu, ali nema veze bitno je da se talasa i spinuje!

Jedino pravo pitanje je sa čije ili čijih adresa dolazi ovakvo ludilo…

Da sve bude još interesantnije, Zvezda se nije još oslobodila ni promašenih stranaca Hosea Kanjasa, Žandera… Na Marakani su i dalje Ričmond Boaći, Van la Para, Garsija….

Ipak, za sada Dejan Stanković radi na jačanju stručnog štaba.

Teleks.info/Mediji

Komentari