ZVEZDIN NAPAD PREDVODIĆE TOMAN, A ODBRANOM ĆE KOMANDOVATI GALVEZ: Pojačanja našli u Španiji i u Portugalu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDIN NAPAD PREDVODIĆE TOMAN, A ODBRANOM ĆE KOMANDOVATI GALVEZ: Pojačanja našli u Španiji i u Portugalu!

Na pragu doaska u Crvenu Zvezdu je golgeter Portugalske Tondele Toman. Ovaj 26-godišnji špic poatigao je protekle sezone 12 golova uz 6 asistencija u portugalskoj Premieiri, proslavio se protiv lisabonskog Sportiga u čiju mrežu je spremio dva komada.

Prema informacijama sa specijalizovanog portala Transfermarkt njegova vrednost je milion evra, ali bi Zvezda mogla da ga uzme za upola manje novca, uz procenat od naredne prodaje.

Bivši mladi reprezentativac Portugala je pre Tondele igrao za Aruku, Panatolikos, Vitoriju Gimaraeš, Duizborg i nižerazredni Limainos, a ponikao je u omladinskom timu Boavište.

Zvezda mora da kupi špica jer će po svemu sudeći prodati Dejana Joveljića, ali i Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija.

Kad je reč o poslednjoj lijini u timu Zvezdini skauti su u klubu preporučili štopera, Španca Alehandra Galvesa (29).

Iskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Rajo, pa bi na “Mitić" mogao doći bez obeštećenja. Galves je pre Raja igrao za Eibar, Verder Bremen i Sporting Hihon i Las .Palmas

Reč je o fudbaleru sličnih karekteristika poput Miloša Degeneka i Demijana Le Taleka, a to je ono što Zvezda upravo traži. Osim njega, Zvezdu bi trebalo da pojača i štoper niškog Radničkog Radovan Pankov.

Od Galvesa se očekuje da preuzme komandu nad odbranom Zvezde jer kapiten Vujadin Savić sigurno ide, a Nemanja Milunović nije pokazao ko zna šta posle dolaska iz Batea iz Belorosije.

Telek.info/Mediji

Komentari