ZVEZDA SE POJAČAVA, ODKUD PARE ZA OVAKVE IGRAČE! Na meti crveno-belih igrač Ajaksa, ali i napadač iz Rusije!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA SE POJAČAVA, ODKUD PARE ZA OVAKVE IGRAČE! Na meti crveno-belih igrač Ajaksa, ali i napadač iz Rusije!

Zvezdan Terzić je najavio da će izdvojiti zavidnu sumu kako bi pojačao crveno-bele, a ovog puta na meti je bivši fudbaler Ajaksa

Sporazum između Crvene zvezde i Osmana Bukarija je maltene završen i uskoro se čeka samo da stvar bude ozvaničena, ali klub sa Marakane nastavlja da radi punom parom i već je naciljao naredno pojačanje.

U pitanju je fudbaler Sočija, Mateo Kasijera, koji je prva opcija Zvezdine uprave u letnjem prelaznom roku kada je u pitanju napad.

Ipak, mali problem je činjenica da je kolumbijski centarfor veoma “tražena roba” i da će Zvezda morati da se pobije sa jačima kako bi došla do potpisa.

– Spreman sam da imenujem klubove zainteresovane za Kasijeru. U Rusiji to je Zenit i Mateu se zaista sviđa ta opcija. Osim kluba iz Sankt Petersburga dobre ugovore su mu ponudili River Plejt i Crvena zvezda, a takođe postoji interes Olimpijakosa i Fenerbahčea – naglasio je grčki agent.

Prethodne sezone je postigao 14 golova u dresu Sočija, dok je u karijeri nastupao za Belenenseš, Ajaks i Groningen u Holandijio, a igrao je i u Kolubmiji i Deportivo Kaliju.

Espresso

Komentari