ZVEZDA SE POJAČAVA IZ SLOVANA! ČAVRIĆ JE NOVI IGRAČ CRVENO-BELIH, Terzić ga odlično poznaje!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA SE POJAČAVA IZ SLOVANA! ČAVRIĆ JE NOVI IGRAČ CRVENO-BELIH, Terzić ga odlično poznaje!

Najavili su iz Crvene zvezde da će dovesti nekoliko igrača u letnjem prelaznom roku, a posle Kingsi Kangve uslediće novi potpis na stadionu “Rajko Mitić”. Jasno je da su potrebni novi aduti u trci na tri fronta, a šampionat startuje za malo više od mesec dana.

Kako saznaje MaxBet sport postignut je dogovor da Aleksandar Čavrić (28) postane novi igrač šampiona Srbije! Tokom vikenda su obavljeni razgovori sa bivšim mladim reprezentativcem, koji je posle šest sezona završio misiju u Slovanu iz Bratislave.

S obzirom na to da je Čavrić slobodan igrač, crveno-belima nije bio problem da skockaju uslove i ugovor, verovatno, na tri godine. Ostao je samo korak do potpisa, koji treba da usledi vrlo brzo pa da krilni igrač bude deo ekipe već od starta priprema 12. juna.

Aksel Bakajoko i Filipo Falko su na izlaznim vratima, a angažovanje bivšeg igrača OFK Beograda, Genta i Arhusa neće zatvoriti priču sa još jednim pojačanjem na krilnoj poziciji. Neki stranci koji su u fokusu, kao i Lazar Ranđelović iz Olimpijakosa, kao sto smo najavili, imaju visoka obeštećenja. Nije lako sve uklopiti, ali nema dileme da će Čavric imati svoju ulogu u sistemu trenera Dejana Stankovića.

Inače, Čavrića i te kako dobro poznaje generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. Kada je Terzić obavljao funkciju predsednika OFK Beograda, Čavrić je iz Banata, 2012. godine, doveden na Karaburmu…

Maxbetsport

Komentari