(VIDEO) MARADONA: LAŽU VAS, NE UMIREM, NISAM TEŠKO BOLESTAN! El Pibe žestoko opleo po novinarima koji su "JAVILI DA JE GOTOV"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MARADONA: LAŽU VAS, NE UMIREM, NISAM TEŠKO BOLESTAN! El Pibe žestoko opleo po novinarima koji su "JAVILI DA JE GOTOV"!

Dijego Maradona otišao je s mesta glavnog trenera meksičkog kluba Dorados, a nakon početne vijesti da su u pitanju neodgodive operacije ramena i kolena svetom su krenule daleko zloslutnije informacije...

Iz Argentine su, posebno nakon što je verovatno najveći fudbaler svih vremena žestoko opleo po argentinskoj reprezentaciji, koja se s Mesijem u sastavu teško muči na Kopi, krenule špekulacije da Maradona bolju od Alzheimerove bolesti.

Sam Maradona demantovao je glasine objavom na svom Instagram profilu: - Pozdrav 'maradonerosi'... Čitam i slušam glasine da sam teško bolestan. Ne verujte im, lažu vas! Lažu vas i sramote novinarstvo - kaže Maradona.

"Ne bolujem od Alchajmerove bolesti. Od toga se umire, a ja ne umirem. Živ sam i dobro sam, samo zli jezici stvaraju nered oko mene, a ja nered ne volim. Hvala vam što brinete i pozdrav - poručio je El Pibe.

Fanovi pažljivo prate svaki njegov korak, ali i ističu da je Maradonin celi život jedan veliki nered.

"Nema što Diego u životu nije popio ili pošmrkao, ali sve mu je narod oprostio kad bi, sve onako debeljuškast, s loptom zaplesao po travnjaku jer... Nikada niko nije tako čarobno igrao fudbal ao što ga je igrao Diego Armando Maradona"!

Mediji/Teleks.info

Komentari