FILIPOVSKI PODNOSI OSTAVKU?! PARTIZAN DVA MESECA NIJE POBEDIO NIKOG! Za tri dana crno-beli igraju najvažniji meč, ko će biti na klupi?!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • FILIPOVSKI PODNOSI OSTAVKU?! PARTIZAN DVA MESECA NIJE POBEDIO NIKOG! Za tri dana crno-beli igraju najvažniji meč, ko će biti na klupi?!

Košarkaši Partizana več dva meseca ne znaju za pobedu u ABA ligi. Rane je produbio večerašnji poraz od Cibone u Beogradu posle produžetka. Posle utakmice je trener Saša Filipovski upitan i da li će možda preuzeti odgovornost i podneti ostavku…

– Prespavaću i sutra ću da razgovaram sa ljudima iz kluba, da vidim da li možemo da nađemo neko rešenje. Ova situacija sigurno ni za mene, ni za klub nije dobra – rekao je Filipovski.

A onda se osvrnuo na samu utakmicu sa Zagrepčanima.

– Pre utakmice smo ostali bez Zagorca na poziciji tri i četiri, ali mladi igrači su bili dobre izmene. Imali smo pobedu u rukama, na tajm-autu je bio dogovor da nikako ne ostavljamo šut za tri poena. Ali desilo se to što se desilo, ostao je sam igrač na šutu za tri. Imali smo kasnije poslednji napad, ali nismo uspeli da postignemo koš. Nespretno smo odigrali završnicu i moramo da priznamo pobedu Ciboni.

Sledi im priprema za najvažniju utakmicu u Evrokupu, koju će sa Metropolitanom odigrati 10. marta u Ljubljani.

– Spremaćemo se sa igračima koje imamo, sa Jankovićem na pet sa Rašonom Tomasom. Kao što smo igrali ove prethodne utakmice… Nemamo drugog izbora nego da koristimo mlade igrače. Da Radovanović igra na tri i četiri, da Dangubić igra na četiri, da Tomas i Janković samo pet minuta mogu da igraju u paru, a onda obojica moraju na pet. Francuzi su atletska ekipa, treba ih pobediti na zemlji, jer u skoku smo u deficitu. Treba da sakrijemo rupe u odbrani sa pomaganjem, kao što smo danas igrali protiv Planinića. A moramo da igramo agresivno, da bismo došli do nekih kontra-napada – zaključio je Filipovski.

24sedam

Komentari