OSTOJA: DOVELI SMO PERKINSA, A TRAŽIMO JOŠ POJAČANJA, MEKINTAJER JE VIŠAK, to je zajednička odluka struke i uprave!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OSTOJA: DOVELI SMO PERKINSA, A TRAŽIMO JOŠ POJAČANJA, MEKINTAJER JE VIŠAK, to je zajednička odluka struke i uprave!

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović pojasnio je situaciju kad je reč o odstranjivanju Amerikanca Kodija Milera Mekintajera iz kluba crno-belih. On je najavio i nova pojačanja u košarkaškom klubu!

Situacija sa Kodijem Miler-Mekintajerom i dalje je nejasna. Naime, Amerikanac je u toku jučerašnjeg dana udaljen iz ekipe i trenutno trenira individualno. Čelnici crno-belih tvrde da se traže najpovoljniji uslovi za raskid ugovora.

- Prošle godine smo imali želju da se vratimo u Evroligu i sada plaćamo cenu korone. Želja je bila da ugovori sa igračima budu potpisani na više godina i tako im obezbedimo siigurnost. Kada se desila korona, trener Andrea Trinkijeri je potražio drugi put, a nama su ostali potpisani ugovori sa 90 odsto igrača. Vlado Šćepanović nije imao prostora za mnogo korekcija. Neke utakmice smo gubili nesrećno i u egal završnicama. Sve odluke su donošene na želju stručnog štaba. Uprava se nije pitala koga da dovede u klub. Doneli smo odluku da Gordić, Miler-Mekintajer i Janković ne budu u timu, a to je tražio stručni štab. Doveli smo Perkinsa, a tražimo još pojačanja. Moramo da budemo realni. Prošle godine smo imali zalet ka Evroligi i sada plaćamo cenu zbog prevelike želje. Daćemo sve od sebe da napravimo rezultate - izjavio je Mijailović za Maxbetsport.


Komentari