(VIDEO) KAD ŽOC POLUDI! MINUT VIKE I PSOVIKI, PARTIZAN GA JOŠ NIJE VIDEO OVAKVOG! Crno-beli ako ne slušate Obradovića, čeka vas ovo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) KAD ŽOC POLUDI! MINUT VIKE I PSOVIKI, PARTIZAN GA JOŠ NIJE VIDEO OVAKVOG! Crno-beli ako ne slušate Obradovića, čeka vas ovo!

Nema “lako ćemo” sa Žocom. Trener Partizana Željko Obradović nije neko ko toleriše propuste. Drži lekcije i tada se sve trese. Naravno, nije uvek takav. Protiv FMP, kada je prekinuo pogrdno skandiranje porodici Nebojše Čovića, pokazao je i onu najbolju stranu ličnosti.

Međutim, prepoznatljiv je po “fenu”. Ne libi se da drekne kad misli da je to potrebno. Čak i da psuje. Mora da se zna ko je gazda i čija reč mora da se poštuje. Ne dozvoljava anarhiju u igri.

U Partizanu još nije “poludeo” na svoje igrače u meri u kojoj su ga, u pojedinim momentima, nervirali košarkapi Fenerbahčea. Kad se prodere, sve podrhtava. Kad opsuje – svi ćute. Pred vama je minut u kojem je Žoc izbačen iz takta.

Za sada je mnogo bolja situacija sa crno-belima. Čim ovakvih ispada nije bilo, znači da igrači uglavnom sprovode ono što je dogovoreno. Bolje je za igrače kluba iz Humske da ostane tako…

Maxbetsport

Komentari