(FOTO) DONČIĆ I DRAGIĆ SE OBRATILI OGNJENU KUZMIĆU: NBA asovi pokazali zašto su VELIKI IGRAČI I JOŠ VEĆI LJUDI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) DONČIĆ I DRAGIĆ SE OBRATILI OGNJENU KUZMIĆU: NBA asovi pokazali zašto su VELIKI IGRAČI I JOŠ VEĆI LJUDI!

Ognjen Kuzmić probudio se iz kome, a u zvaničnom obraćanju javnosti klub sa Malog Kalemegdana potvrdio je da je srpski košarkaš prvi put postao svestan od saobraćajne nesreće.

Ova vest obradovala je sve ljude u Srbiji, ali i u SAD! NBA zvezde Goran Dragić i Luka Dončić uputili su reči podrške Ognjenu, as Majami Hita je na društvenim mrežama napisao:

- Ima boga! Bravo Kuzma - oglasio se Dragić na Tviteru.

Dončić nije napisao izjavu, ali je emotikonom "najjači" stavio do znanja koliko mu je drago što se nekadašnji centar Golden Stejta uspešno oporavlja od teške saobraćajne nesreće.

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je u nedelju, kada se vraćao sa prijateljem, sa svadbe, na putu Prijedor-Banjaluka doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Odmah je helikopterom prebačen u Beograd, gde je nastavljeno njegovo lečenje.

I selektor Aleksandar Đorđević je istakao da sve su sve misli upućene ka Ognjenu Kuzmiću, koji se našao na spisku, ali je u međuvremenu doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

"Želimo mu da se brzo oporavi i vrati svojoj ekipi. Nadamo se da ćemo biti spremni za početak Mundobasketa, ali i za kraj. Promenjen je sistem, prošli smo dve godine nimalo lakog puta do šanse da se borimo za medalju koja je uvek naš cilj. Želim da se zahvalim svakom igraču koji je učestvovao bar u jednom treningu reprezentacije na tom putu", naveo je Đorđević.

SD/Teleks.info

Komentari