(VIDEO) PARTIZAN BAŠ NEMERIO DA SKINE ZVEZDU: Iskusni NBA igrač stiže u redove crno-belih, TRINKIJERI STVARA OPAK TIM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) PARTIZAN BAŠ NEMERIO DA SKINE ZVEZDU: Iskusni NBA igrač stiže u redove crno-belih, TRINKIJERI STVARA OPAK TIM!

Bivši NBA centar i francuski reprezentativac Kevin Serafan, prema pisanju crnogorskog portala "FOS" velika je želja beogradskog Partizana, tačnije trenera crno-belih Andree Trinkijerija.

Serafan koji je u NBA ligi igrao za Vašington, Indijanu i Njujork, stigao je u Barselonu pre 2017. godine, ali se u sistemu svetsilava Pešića nije snašao. Francuz je slobodan u potrazi za novom sredinom, a prema poslednjim informacijama Partizana je ekstremno zainteresovan za njegove usluge.

Serafan bio svakako bio idealno rešenje u centarskoj liniji crno-belih, koji već godinama unazad kubure sa visokim igračima. Sa druge strane večiti rival Crvena zvezda u rethodnih nekoliko dana idradula je veliki posao oko pojačanja, pošto je u klub stiglo nekoliko iskusnih evroligaških igrača. Partizan će polušati da parira crveno-belima, a da bi u tome uspelo moraju da znatno pojačaju postojeći tim koji imaju na raspolaganju.

Mediji

Komentari