ČOVIĆ: VOLEO BIH DA I ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU EVROLIGU, ALI REALNO SLEDEĆE SEZONE IGRAĆE JE ZVEZDA, ako se Evroliga ne nastavi!!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ČOVIĆ: VOLEO BIH DA I ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU EVROLIGU, ALI REALNO SLEDEĆE SEZONE IGRAĆE JE ZVEZDA, ako se Evroliga ne nastavi!!

Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izjavio je danas da bi voleo da region ima najmanje dva predstavnika u Evroligi.

On je gostujući na B92 istakao da bi voleo da i Zvezda i Partizan budu u elitnom takmičenju, pa i još neki klib, ali da će, ukoliko se ova sezona ne završi, ostati isti sastav za sledeću.

"Ako se sezona nastavi, igraće se do kraja regularnog dela, pa onda Fajnal-ejt. Ukoliko se ne nastavi, onda se sezona ne piše, odnosno ponavlja se. Žao mi je, možda je neko tužan. I mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo imali direktno mesto u Evroligi", rekao je Čović.

Naveo je da, ako se sezona nastavi, ima dogovor sa Amerikancima da se vrate, ali i da će to zavisiti od avionskog saobraćaja.


Komentari