CRNO-BELI SAD NEMAJU IZBORA, MORAJU SRUŠITI LOKOMOTIVU U KRASNODARU! Venecija dobila Ritas, sve je bliže prvom mestu u grupi!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • CRNO-BELI SAD NEMAJU IZBORA, MORAJU SRUŠITI LOKOMOTIVU U KRASNODARU! Venecija dobila Ritas, sve je bliže prvom mestu u grupi!

Crno-beli će na gostovanju Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru se suprotstaviti bez Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza.

Iskusni krilni centar je ostao u Beogradu kako bi oporavio telo od umora i napora kojima je bio izložen u prethodnom periodu, dok Jaramaz već danima ima problem sa preponom na levoj nozi zbog čega nije ni igrao u petak protiv Mege.

Partizan je već obezbedio prolazak u Top 16 fazu Evrokupa, ali im je neophodna pobeda u ovom susretu da bi nastavili borbu za prvo mesto u grupi sa Venecijom. Ipak, pol-pozicija je sve dalje košarkašima crno-belih jer je Venecija slavila na gostovanju Limožu sa 78:71 i tako došli nadohvat prve pozicije u grupi.

Crno-beli bi za prvo mesto i lakše protivnike u narednoj fazi morali da dobiju obe utakmice (Lokomotiva u gostima, Limož u Beogradu), a da Italijani kiksnu sa Ritasom na svom parketu.

Utakmica između ruskog i srpskog kluba se igra u sredu od 18 časova.

Plej Partizana Ognjen očekuje da Partizan odigra na najboljem novou.

“Verujem da možemo da pobedimo. Biće jako teška i neizvesna utakmica. Teško gostovanje, veoma su dobra ekipa i bili jedan od favorita za samo osvajanje. Ipak, verujem u tim”, rekao je Jaramaz.

Dotakao se i dolaska Redžija Redinga u klub.

- Fenomenalan igrač koji će doprineti znanjem i iskustvom. Potrebno je vreme da se uklopi u tim, ali mislim da je debitovao protiv Mege sasvim solidno - rekao je Jaramaz

Teleks.info/Mediji

Komentari