VUKČEVIĆ ZAIGRAO ZA REAL, NA REDU SU ORLOVI?! Tristan pokriva pozicije krilnog centra i centra, ima 17 godina i predviđa mu se velika karijera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VUKČEVIĆ ZAIGRAO ZA REAL, NA REDU SU ORLOVI?! Tristan pokriva pozicije krilnog centra i centra, ima 17 godina i predviđa mu se velika karijera!

Sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde debitovao je za kraljevski klub. Real Madrid je u poslednjem meču ACB lige prosto "pregazio" ekipu Gran Kanarije i upisao pobedu rezultatom 90:65.

U trećoj četvrtini su izabranici Pabla Lasa igrali najbolje, a upravo tada su se istakli omaleni Argentinac Fakundo Kampaco i centar sa Zelenortskih ostrva, Valter Tavares.

Upravo su oni bili najefikasniji, pošto je Tavares imao 15, a Kampaco i Dek po 14 poena, dok je ovaj meč obeležio još jedan važan momenat, a to je debitantski nastup mladog Tristana Vukčevića.

On je već igrao u dresu Reala, ali to je bio prijateljski meč, pa je ovo prvi zvanični nastup Tristana Vukčevića.

Radi se o sinu Dušana Vukčevića, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi i kasnije igrao za Real Madrid, baš kao i njegov sin, pa Olimpijakos, Sijenu Montepaski, Ulker, Olimpiju Milano, Virtus Bolonju...

Tristan pokriva pozicije krilnog centra i centra, nije bek i krilo kao otac, ima 17 godina i u ovom meču je upisao svoje prve poene u dresu Real Madrida. Tristan pored srpskog ima i švedsko državljanstvo

B92.net

Komentari