ZVEZDA NA FAJNAL-FORU EVROLIGE! DA LI JE REALNO?! Ako pitate Čovića nije nemoguće! BEOGRAD JE DOMAĆIN, PA...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA NA FAJNAL-FORU EVROLIGE! DA LI JE REALNO?! Ako pitate Čovića nije nemoguće! BEOGRAD JE DOMAĆIN, PA...

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da mu je velika želja da se srpski i regionalni šampion plasira na završni turnir Evrolige koji će biti odigran u Beogradu.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana smatra da je Zvezda napravila ogroman podvig kad je sa skromnim budžetom u odnosu na ostale konkurente došla u situaciju da se ipak bori da zaigra u plej-ofu Evrolige.

- Sa budžetom koja Zvezda ima, a toliko je mali u odnosu na ostale klubove, mislim da smo napravili ogroman podvig. Sve što sam obećao i u politici, i u privredi, i u sportu naročito, ja sam to i ispunio. Najviše bih voleo na svetu da uđemo u top osam, a onda i da odemo na F4, ali pred nama je još pet utakmica. Četiri gostujemo i jednu igramo na domaćem terenu. Da li su potrebna jedna, dve ili tri pobede, videćemo - rekao je Čović gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije.

Čović je iskoristio priliku da čestita Partizanu na velikoj pobedi u Podgorici u okviru prethodnog kola ABA lige.

- Čestitam Partizanu što je sinoć pobedio u Podgorici. Drago mi je jer mislim da je to put da ABA trofej ostane u Srbiji - dodao je Čović.

SD

Komentari