ČOVIĆ OPLEO PO OBRADOVIĆU, KAKVA CRNA LJUBAV, UZEO JE 645 HILJADA EVRA! Zvezda vraća Lesora, ali ostaje bez Nebojše?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ČOVIĆ OPLEO PO OBRADOVIĆU, KAKVA CRNA LJUBAV, UZEO JE 645 HILJADA EVRA! Zvezda vraća Lesora, ali ostaje bez Nebojše?!

Crvena zvezda treba da dobije predsednika. Za sada postoji samo “tehnička vlada”, koja omogućava funkcionisanje kluba do izbora. Uskoro će izborna Skupština, ali za sada se ne zna da li će Nebojša Čović i dalje da bude na čelu crveno-belih.

Za sada ne deluje ohrabrujuće po zvezdaše…

– U februaru sam rekao da će odluku da donesem u zavisnosti od zdravstvenog stanja. Za sada ne osećam da sam fit. Odluku o kandidaturi doneću do sredine septembra, između 15. i 20. Klub funkcioniše i to je najvažnije – rekao je Čović na TV Prva.

U prošloj sezoni nije bilo dobro s Obradovićem, sve se promenilo dolaskom Radonjića.

– Iza nas je teška sezona zbog koronavirusa. Bili su veliki gubici, jer publike nije bilo. Počelo je dolaskom Obradovića, a onda je došlo razočaranje. Legenda kluba je za četiri meseca rada uzela od kluba 645 hiljada evra. Rezultata nije bilo. Na kraju smo sa novim trenerom osvojili sve.

Još se ne zna gde će klub s Malog Kalemegdana da igra utakmice Evrolige.

– Sedam utakmica Evrolige igramo u Areni, sedam u Pioniru. Tri ne znam gde ćemo. Razlog su koncerti Ane Bekute, Bore Đorđevića i Zorice Brunclik. Uskoro krećemo u prodaju sezonskih ulaznica, vakcinisani će da dobiju određeni popust.

Crveno-beli su blizu angažovanja igrača na poziciji pet.

– Traži se još centar. Lesor jeste jedan od kandidata. Međutim još ih je na spisku trenera Radonjića. Dolazak “petice” očekujem u narednih nekoliko dana –

Potom je govorio o budžetu.

– Naš bruto budžet je 5 miliona i 100 hiljda evra, a to nije samo za naknade igrača već i za menadžersku proviziju, plaćanje stanova igračima i kola. Tu spadaju i ugovori o radu i ugovor o naknadi i svi su određeni određenim poreskim ugovorima.

Bilo je reči i o dugu

– Tačno je da dugujemo 30 miliona dinara za PDV i to je zbog korona udara. Sve te priče oko dugovanja su netačne jer je njima pridotata dug bivše zvezde koja su rešena UPPR-om – zakljućio je Nebojča Čović.

Maxbetsport

Komentari