(FOTO) KRAJ, KORI VOLDEN JE NOVI IGRAČ CRVENE ZVEZDE! Grobari će tek sada poludeti, VOLDENA ČEKA PAKAO NA MEČU VEČITIH!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • (FOTO) KRAJ, KORI VOLDEN JE NOVI IGRAČ CRVENE ZVEZDE! Grobari će tek sada poludeti, VOLDENA ČEKA PAKAO NA MEČU VEČITIH!

Od trenutka kada je objavljeno da je Kori Volden odlučio da ode iz Partizana, spekulisalo se da je njegov naredni klub večiti rival Crvena zvezda, a u tu se informaciju sumnjalo jer se iz redova crveno-belih nisu oglašavali na tu temu.

Sve do danas, kada je Crena zvezda zvanično potvrdila da je Kori Volden novo pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana, odnosno treći igrač koji je potpisao ugovor sa crveno-belima posle Lendrija Nnoka i Džordana Lojda. Volden je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor, a prethodne sezone je u ABA ligi prosečno postizao 8,9 poena uz 1,8 asistencije, dok je u Evrokupu imao učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije.

- Izuzetno zadovoljstvo za KK Crvena zvezda mts i još jedan dokaz da je naš klub prepoznat kao prava sredina za dalji napredak mnogih igrača, predstavlja činjenica, da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom - navodi se u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

SD

Komentari