SIMANIĆ U PARTIZANU, AKO SE PITAJU GROBARI POTPISAĆE GA ODMAH! Zvezdo, kajaćeš se, ali.. BORIŠA JE KOŠARKAŠKI BISER!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SIMANIĆ U PARTIZANU, AKO SE PITAJU GROBARI POTPISAĆE GA ODMAH! Zvezdo, kajaćeš se, ali.. BORIŠA JE KOŠARKAŠKI BISER!

Beogradska Crvena zvezda potvridila je da se i zvanično rastala sa 22-godišnjim košarkašem Borišom Simanićem, koji će posle sedam godina napustiti klub sa Malog Kalemegdana. Upravo ovaj podatak naterao navijače na razmišljanje gde bi mladi košarkaš koji je toliko dao crveno-belima mogao da nastavi karijeru. Verovali ili ne, kao prvi na listi pominje se večiti rival crno-belih, beogradski Partizan.

Košarkaš koji je nekada vežio za velikog talenta, učestvovao je na Džordan kampovima za NBA prospekte, ali se kockice za sada nisu skroz poklopile, pa će u nekoj drugoj sredini Simanić pokušati da dostigne svoj potencijal.

Na pominjanje "druge sredine" navijači Partizana imaju spreman odgovor. Tačnije, oni su najglasniji na Tviteru i sugerišu uprvi iz Humske da je Boriša pravi igrač za crno-bele.

Ostaje nam da vidimo hoće li uprava Partizana poslušati svoje navijače i zvanično ponuditi Simaniću saradnju.

Podsetimo se, Simanić je u prvi tim Crvene zvezde ušao u sezoni 2015/16 posle proboja u prvi tim FMP iz Železnika kao pozajmljen igrač.

Posle dve godine u seniorskom pogonu crveno-belih takmiačarsku 2017/18 provodi na novoj pozajmici u beogradskom predgrađu, da bi najbolja izdanja u dresu Zvezde pružao tokom mandata Milana Tomića, u sezoni 2018/19.

Ove sezone je odigrao samo šest utakmica u regionalnom takmičenju, prosečno je beležio 3,3 poena i 1,2 skoka za 10,5 minuta u igri.

SD

Komentari