LJUDI, DA LI SU OVI NORMALNI?! Milogorci pobesneli na Nikolu Vučevića zbog tri podignuta prsta posle trojke! AMAN…

    Podeli
  • LJUDI, DA LI SU OVI NORMALNI?! Milogorci pobesneli na Nikolu Vučevića zbog tri podignuta prsta posle trojke! AMAN…

Košarkaši Crne Gore neće ovaj premijerni Mundobasket pamiti po dobrom pošto su, moglo bi se slobodno reći, doživeli dva debakla u prve dv utakmice u Kini, sa selekcijama Grčke i Novog Zelanda.

Jedan od onih koji je najviše razočarao, a od koga se najviše i očekivalo, jeste centar NBA ekipe Orlando Medžika Nikola Vučević, koji je prva zvezda ove ekipe. Iskusni centar nije se, međutim, proslavio u uvodna dva okršaja protiv Grčke i Novozelanđana.

Podsetimo, u debaklu od Helena postigao je samo 12 poena, dok je u novom neuspehu ubacio tri koša više.

Navijači ''Đetića'' su besni na Nikolu zbog poteza za vreme utakmice s Novim Zelandom. Vučević je jedan koš, tačnije trojku, proslavio s tri podignuta prsta što je izazvalo pravu polemiku na društvenim mrežama gde su se pojavili komentari tipa: "Da li će režim u Crnoj Gori kazniti asa Medžika, obzirom da se zna ko diže tri prsta prilikom proslava".

"P. Popović, Dubljević, Vučević, Ivanović odlična borba. Novi Zeland bolji. Sudije da se oprobaju u tenisu, a Šehović da se drži DPS, angažovat’ ga za izbore, da radi na terenu. Nego, ‘oće li kazniti ko Vučevića zbog dizanja tri prsta posle trojke? Ajde na jednu ruku, druže, ali digao je na obe, a znamo ko… tri prsta, ovaj… I tako", napisao je crnogorski analitičar Luka Radonjić.


- Samo da se nadamo da ne isključe Nikolu iz reprezentacije posle one trojke i slavlja na „onaj način“ - glasio je komentar Aleksandra Plamenca.

Crnu Goru sada očekuje borba za plasman od 17. do 32. mesta.


Komentari